HATAY / KIRIKHAN - Kırıkhan Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi

TATİL ADRESİ BEYAN DİLEKÇESİ

Tatil Adresi Beyan Dilekçesi İçin TIKLAYINIZ

AYAKTA TEDAVİ BEYAN BELGESİ

Ayakta tedavi beyan belgesini doktora değil kendisi yada yakını tedavi olan memur doldurmalıdır. Hastanın TC kimlik numarası, adı, soyadı bölümleri doldurulmalı ardından hasta olan kişinin memura yakınlığı bölümüne eğer tedavi olan kişi kendisi ise kendisi yakını ise yakınlık derecesi yazılmalıdır.(Eş çocuk anne baba vb)

Hastanın tedavi olduğu sağlık kuruluşu bölümü hastanın tedavi olduğunu beyan ettiği kurumdur. Bu bölüm açıkça doldurulabilir. Okul idaresi isterse bu kurumdan belgeyi doğrulatabilmektedir.  Sağlık kurumuna giriş tarihi ve  sağlık kurumundan çıkış tarihi bölümleri mutlaka doldurulmalıdır. Saat bölümü ise genelgenin yayınlandığı tarihte ayakta tedavi beyan belgesinde olmayıp 2013 yılında yayınlanan görüş yazısında tedavinin bitiminde kuruma dönmesi gerektiği belirtildikten sonra okulların çoğu bu bölümü belgeye eklemiştir. Memur eğer göreve döndüyse tarih ve saati de evrağa yazılmalıdır. Ardından ad soyad ünvan ve tarih bölümleri doldurularak evrak imzalanmalıdır. Evrak doktora imzalatılmamalı memur tarafından imzalanmalıdır. Evrak imzalandıktan sonra okul idaresine teslim edilmelidir. Ayakta tedavi yapıldığı gün ve saatte ek dersin kesilmesi gerektiği unutulmamalıdır.

Ayakta Tedavi İşlemleri 2010/41 Sayılı Genelge için TIKLAYINIZ

Ayakta Tedavi Beyan Belgesi için TIKLAYINIZ

RAPOR

Devlet Memurlarına Verilecek Hastalık Raporları ile Hastalık ve Refakaat İznine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik için TIKLAYINIZ